Първите елиминации на Big Brother All Stars тази вечер

В понеделник вечер от 20.00 ч. по Нова ТВ ще бъдат излъчени първите Елиминации за Big Brother All Stars 2013. Номинираните Кирил Вълчев, Златка Райкова, Джийсън Брад Люис и Недялко ще получат индивидуални предизвикателства, с които да представят своите известни, а също така и невиждани до този момент, таланти.

Кирил Вълчев–Скалата ще получи възможността да затвърди изградения имидж на плейбой, демонстрирайки шестото си чувство към нежния пол. В индивидуалното предизвикателство, наречено „Усещане за жена“ Киро ще общува с дамите в Къщата, докато носи превръзка на очите. Фитнес гуруто ще трябва да познае всяка една от тях  единствено чрез докосвания. Как ще се справи Скалата и дали ще намери път към женската половина в Къщата, зрителите ще видят в понеделник вечер от 20.00 ч. по Нова ТВ.

 След мистериозната седмица, в която Джиийсън отмъкна по-голямата част от вещите на Златка, оставяйки плеймейтката в огромно недоумение, утре вечер Big Brother ще превърне Райкова в истински детектив. Златка ще се претопи изцяло в новото си амплоа и ще тръгне по следите на все още неизвестния извършител. Дали плеймейтката ще открие виновника за неспокойните дни и изчезналите вещи, предстои да стане ясно утре вечер в ефира на Нова ТВ. 

Гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат актьорът Александър Дойнов, певицата Ан-Джи, изпълнителката и писателка Ваня Щерева и тв водещата Юлияна Дончева.

Кой ще бъде първият напуснал шоуто Съквартирант и какви ще бъдат предизвикателствата на Джийсън и Недялко, предстои да разберем в понеделник вечер от 20.00 ч. по Нова ТВ.