Елиминации в шоуто от 20.00 ч. тази вечер

В понеделник вечер от 20.00 ч. по Нова ТВ ще станем свидетели на вторите Елиминации за Big Brother All Stars 2013. След като Джийсън Брад Люис напусна шоуто преждевременно, застрашените от изгонване останаха трима: Пенка Георгиева, Лео Бианки и Златка Райкова. Всеки от тях ще се изправи пред индивидуално предизвикателство, с което да докаже пред цяла България, че е достоен да продължи напред и да се бори за голямата награда в шоуто – скъп джип оборудван с всевъзможни екстри.

Италианецът Лео Бианки ще се подложи на тест по български език и култура. Big Brother ще му покаже 10 български поговорки, като във всяка от тях ще има по една липсваща дума.

Ромката Пенка Георгиева също ще се изправи пред образователно предизвикателство. То ще затрудни не само нея, но и аристократа Денди, който ще се превъплъти в ролята на неин учител. Разполагайки с учебници и помагала за 4-ти клас, Денди ще трябва да провери и да опресни знанията на младата миска. Как ще се справи Пенка и ще заслужи ли дипломата си за начално образование ще разберем утре, в лайв епизода на Big Brother All Stars 2013.

Ще се справят ли Пенка и Лео със своите задачи, каква ще бъде индивидуалната мисия на Златка Райкова и кой ще напусне Къщата на Big Brother All Stars 2013, може да разберете в понеделник от 20.00 ч. само в ефира на Нова ТВ.

Гости-коментатори в студиото ще бъдат участниците във VIP Brother 2013 – Йоко Захариева и Пламен Медаров, певицата Кали и продуцентът Маги Халваджиян.