Кой ще напусне Big Brother All Stars - гледайте от 20.00 ч. тази вечер

Златка Райкова ще се превъплъти в ролята на супергерой по време на вторите елиминации на Big Brother All Stars 2013 тази вечер по Нова ТВ. След като извънземни нападнат Къщата, тя ще трябва да забърка специална противоотрова, с която да спаси Съквартирантите. В битката срещу нашествениците „Супер Злати“ трябва да намери начин да опази  участниците в шоуто от извънземните, които могат да четат мисли. 

Денди ще се постарае да предаде част от своите знания на Пенка, която има задачата да разшири знанията си по различни предмети, изучавани в училище. Интелектуалецът ще наблегне на историята и математиката, започвайки от изписването на римските цифри и най-важните дати в българската история. 

Златка е сред най-спортуващите Съквартиранти в Къщата и днес тя ще получи задача да убеди един от участниците да се погрижи за своята фигура във фитнес залата, както и да даде съвети за хранителните му навици. Кой ще бъде Съквартирантът, нуждаещ се от спортен режим и дали Златка ще се справи, зрителите ще видят довечера по Нова ТВ. 

Същевременно тази вечер предстоят вторите елиминации в Big Brother All Stars 2013. След като Джийсън Брад Люис напусна шоуто преждевременно, застрашените от изгонване останаха трима - Пенка Георгиева, Лео Бианки и Златка Райкова. Гости в студиото ще бъдат продуцентът Маги Халваджиян, певицата Кали и бившите ВИП Съквартиранти – Йоко и Пламен Медаров. 

Вижте трейлъра за лайв изданието тази вечер.