Златка Райкова получи най-високия зрителски вот

Зрителите на Нова ТВ решиха ромската красавица Пенка Георгиева да бъде вторият изгонен от Къщата по време на поредния зрелищен лайв на Big Brother All Stars в понеделник.

Номинираните Пенка, Лео и Златка Райкова отново получиха задачи, които да им помогнат да спечелят симпатиите на зрителите. Ако мисиите на Лео и Пенка бяха образователни, то Big Brother беше подготвил специално назначение за Златка Райкова.

Тя се превъплъти в ролята на супергерой по време на вторите Елиминации на шоуто тази вечер по Нова ТВ. След като извънземни нападнаха Къщата, тя трябваше да забърка специална противоотрова, с която да спаси Съквартирантите. Противоотровата се оказа традиционна и изключително популярна напитка. Ако не сте видели каква, направeте го на NovaPlay, където скоро ще можете да гледате вторите Елиминации на Big Brother All Stars.

Коментарното студио с Ники Кънчев беше, както винаги при Елиминации,  горещо и оспорвано.

Гостите използваха действията на Съквартирантите, за да онагледят социалните проблеми в България. Коментатори в студиото бяха продуцентът Маги Халваджиян, певицата Кали и бившите VIP Съквартиранти – Йоко и Пламен Медаров. Към тях се присъединиха и двама политици - представителят на ромското малцинство Цветелин Кънчев и националистът Ангел Джамбазки.  Изненадващо някои от коментаторите изказаха мнения, които зрителите едва ли са очаквали да чуят от тях. Така например Цветелин Кънчев се изказа доста критично и остро по отношение на Пенка, като не прояви никаква солидарност на етническа основа.

Очевидно повечето зрители споделят неговото мнение и гласуваха срещу нея. Най-голям дял от зрителския вот получи Златка Райкова.

 „Чувствам се много добре. Ще ми останат добри спомени. За мен това е едно приятно изживяване”, заяви Пенка в студиото на Ники Кънчев, след като напусна Къщата.

Участието в шоуто е оказало влияние върху Пенка. „Отворих си очите за образование  и обещавам, че ще го завърша”, сподели тя.     

Какво ще се случи в Къщата, ще разберете в следващите епизоди на Big Brother All Stars само в ефира на Нова ТВ.