Тази вечер от 21.00 ч. по Нова ТВ

Природни стихии ще се разразят на сцената на „Ол инклузив“ по Нова ТВ тази вечер. Въздух, вода и още 10-12 съставки ще се съберат в невероятното изпълнение на Андрей Иванов. Той прави сапунени мехури, при това професионално, като дължината на някои от тях е над 40 метра. 

С тези занимания Андрей е близо и до рекорд на Гинес - за най-много вкарани един в друг балони – 12. Рекорда за момента принадлежи на виетнамец и е 14. Но сънародникът ни уверено казва, че просто трябва да си направи по-голям плот и ще успее. 

Андрей Иванов произхожда от цирково семейство, а Енчо Керязов е негов братовчед. За първи път вижда номер със сапунени мехури в Англия през 2000 година. Тогава обаче няма откъде да си набави течността, която е специална и освен веро съдържа дузина други съставки. Впоследствие я внася от Украйна и преди две–три години започва сериозно да се занимава с това причудливо изкуство. В момента произвежда течността сам, като за да обогати номера си, може да вкара в мехурите хелий и други газове, които да променят цвета на балоните.  

Чеди шоу, когото преди няколко епизода зрителите видяха да върти 20-ина чинии едновременно, този път ще взриви сцената с огнено шоу, като дори ще си хапне от пламъците. За музикалното оформление на броя ще се погрижи Боги от първия сезон на X Factor, който ще изпълни „Пак ще се прегърнем“ на ФСБ, както и собствения си хит „Тялото ти в ритъм“. В предаването очаквайте и поредната доза комедийни скечове и репризи от Зуека, Рачков и компания. 

„Ол инкузив“, вторник, 3 декември от 21.00 ч. по Нова ТВ.