Петък 13-ти наистина ще е фатален за двама от талантите в музикалното шоу

Полуфиналът и двама изгонени – това предстои в музикално шоу №1 в света този петък. Само седмица преди големия финал на 20 декември двама от финалистите ще се разделят със сцената на X Factor. За първи път този петък журито няма да има решаващ глас – вотът ще бъде изцяло в ръцете на зрителите и те ще бъдат тези, които ще изберат двамата таланти, за които петък 13-ти ще се окаже наистина фатален.

Преди петъчния елиминационен лайв обаче предстои концертът в четвъртък, когато финалистите ще се представят с две песни – една на английски и една на български. Жана, Ана-Мария, Нелина, Теодора и Наско ще чуем в изпълнения на Дони и Момчил, Поли Генова, Лили Иванова, Тони и Орлин Горанов, а сред английските заглавия са Listen на Бионсе, Bad Romance на Lady Gaga, Риана, Дженифър Лопес и Джъстин Бийбър. Специално за Наско сцената ще се превърне в баскетболно игрище, Теди ще бъде обградена не от танцьори, а от полицаи, а малък принц ще бъде част от изпълнението на Жана.

Тази седмица ще донесе на тримата финалисти и втора среща с техните фенове в събота, 14 декември, отново в Сердика Център. Кои ще са те, ще стане ясно в петък, 13 декември. Преди това гледайте концерта в четвъртък от 21.00 ч. по Нова ТВ и подкрепете своя фаворит.