Три филма по Нова ТВ този следобед

Празнични забавления за цялото семейство гарантират филмите по Нова ТВ във вторник следобед - „Да преживееш Коледа”, „Железният Уил” и „ Алвин и чипоносковците”.

Комедията „Да преживееш Коледа” разказва историята на Дрю Лейтъм (Бен Афлек), който не иска да прекара поредната самотна Коледа у дома. Тъгувайки по предишни коледни тържества, Дрю решава да отиде в дома на детството си, надявайки се по този начин да усети отново духа на семейния празник. Но семейството му вече не живее там. Напълно съкрушен, Дрю предлага на семейство Валко - Том (Джеймс Гандолфини) и Кристин (Катрин О'Хара) голяма сума пари, ако те изиграят ролята на негови родители и го приемат като почетен член на фамилията им. Филмът на режисьора Майк Мичъл започва в 16.15 ч. по Нова ТВ.

Преди това - в 13.50 ч. е време за приключения с филма „Железният Уил”. След смъртта на баща си Уил поема задълженията, присъщи за главата на семейството. За да спаси семейното имущество, той решава да участва в надпревара с шейни, теглени от кучета.

Кино маратона днес открива комедията „Алвин и чипоносковците” - от 12.00 ч. по Нова ТВ.