Гледайте „Неизживян живот” от 22.50 ч. по Нова ТВ

„Неизживян живот” е поредното качествено заглавие в празничната  филмова програма на Нова ТВ в събота вечер. Филмът е история за сложните семейни отношения, в която мнозина ще се разпознаят.

Неочакваната смърт на сина му преобръща живота на Ейнар (Робърт Редфорд). Той е решен да прекара остатъка от дните си в самота и уединение, общувайки само с помощника си Мич (Морган Фрийман). Намеренията му обаче са осуетени от изненадващата поява на човека, когото той счита за виновен за смъртта на сина си – снаха му Джийн (Дженифър Лопес). Тя не само се появява неочаквано, но води със себе си и дъщеря си Гриф, за която твърди, че е внучка на Ейнар. Въпреки изострените му взаимоотношения с Джийн, той постепенно е спечелен от искреността и желанието на Гриф да има истинско семейство. Общуването с детето отваря за Ейнар пътя на опрощението и обичта и дава нов смисъл на живота му.

Филмът се отличава не само с добрата игра на актьорското съзвездие, което е събрал, но и с перфектната режисура на Ласе Халстрьом, познат на зрителите с работата си по „Шоколад” и „Защо тъгува Гилбърт Грей”.

Не пропускайте „Неизживян живот”  в събота вечер от 22.50 ч. по Нова ТВ.