Гледайте трети сезон на сериала „Хавай 5-0” от 20.00 ч. по Нова

Едни от любимите поредици е подготвила Нова за зрителите от тази седмица. Напрегнати истории и световноизвестни герои ще предложи нова схема на излъчване по канала, подкрепена от старта на третия сезон на „Хавай 5-0” и петия премиерен сезон на „Касъл”. 

Маратонът започва в понеделник, 20 януари, когато в ефира ще се завърти една от най-обичаните американски криминални продукции „Хавай 5-0”. В третия сезон на сериала зрителите ще видят легенда от оригиналната поредица от 70-те години – актьора Едуард Аснър, а за членовете на отряд 5-0 предстоят нови случаи и още по-напрегнати ситуации в борбата с престъпността на Хаваите. „Хавай 5-0” ще се излъчва от понеделник до четвъртък от 20.00 ч. по Нова.  

Съвсем скоро, oт 27 януари, медията ще изненада почитателите на кино хитове и с петия премиерен сезон на „Касъл” - от 22.00 ч. всеки делничен ден. Сериалът ще отговори на важен въпрос – ще бъдат ли заедно Касъл и Бекет като двойка в живота, след като най-накрая дават воля на чувствата си един към друг в края на четвърти сезон.

От тази седмица в ефира очаквайте и повече романтика с други хитови заглавия – „Край или начало” (с епизоди всеки делничен ден от 11.30 ч.) и „Мелодия на сърцето” (с епизоди всеки делничен ден от 13.30 ч.).