14-годишно момиче от Русе впечатли екипа на „Големите надежди“

Крайдунавският град доказа, че кандидатите за слава от Русе и региона са не само гласовити и добре подготвени, но и особено артистични. Малките таланти участваха в кастингите на „Големите надежди“ с впечатляващ репертоар, ярки изпълнения и атрактивни костюми. 

Освен с талант и артистичност, Русе се открои и с първите вокални групи, които се изправиха пред екипа на шоуто. Облечени в специално подготвени за кастингите костюми, вокална група „Усмивчица“ от Тутракан развесели вокалните педагози, изпълнявайки Hit the Road Jack на Рей Чарлз. Още една усмивка, но „Слънчева усмивка“, отново от Тутракан, бе втората петчленна формация кандидат за „Големите надежди“.

Като безспорна бъдеща звезда бе определено 14-годишно момиче от Разград. Красивата претендентка за голямата сцена се открои не само с обработен глас, но и с атрактивно сценично поведение. Тя се представи с „Не така“ на ФСБ и No one на Алиша Кийс. 

„Големите надежди“ продължава своето кастинг турне в Добрич (29 януари), Варна (30 януари), Бургас (31 януари), Пловдив (1 и 2 февруари) и Благоевград (4 февруари). Финалът на кастинг маратона е в столицата, където прослушванията ще са три дни - от 3 до 5 февруари.