Гледайте „Дикоff” от 16:00 до 19:00 в ефира на Нова в събота

На 1 февруари, събота, в предаването „Дикоff” ще видите певицата Поли Генова, журналистът Иво Инджев, семейство Барбукови, академик Благовест Сендов, Албена Денкова, историята на Костадинка от Полски Сеновец и новите приключения на „Стажанта в парламента”

Тя е един от народните любимци. Всички харесват Поли Генова и нейния голям глас. Порасна ли малкият „бон-бон” и как понася ударите от съдбата и жълтата преса? На инат ли се постига всичко? Малкото голямо момиче отговаря пред „Дикоff”.

В лабиринтите на властта не е лесно – няма я Ариадна с нейната нишка, за да те спаси от българския политически Минотавър, но Стажанта, както знаем, е неуморен. Очаквайте още истински истории от Парламента.

Независим поглед върху определени зависимости. Двама журналисти говорят за това, което се случва в държавата. Иво Инджев и Сашо Диков в търсене на някои отговори.

Костадинка от Полски Сеновец цял живот гледа децата си, страдащи от тежка олигофрения, но не се оплаква. Животът й не е за завиждане, но жертвоготовността, с която носи тежкия си кръст, е за адмирации. Вижте една история за майка-героиня.

Весела и Димитър Барбукови за бизнеса, лукса, семейството и тежките моменти, в които дори богатите плачат. Любопитно интервю в две части с една от най-популярните бизнесдвойки в България.

Академик Благовест Сендов на живо в студиото на „Дикоff”.  Един разговор за политическите обрати на Прехода и непреходните житейски ценности, които напоследък нямат място в политиката. Математикът, дипломатът и политикът Сендов с острия си ум и безпощадните си оценки.

Сашо Диков реши да изпрати Албена Денкова на летището, за да разбере с какви мисли се разделя с България за пореден път. Каква е изящната Албена извън ледената пързалка и успя ли да се почувства у дома си в Русия? Едно от големите имена на българския спорт броени минути преди да отпътува от страната си.

Не пропускайте три часа за безкомпромисни разговори на живо и човешки истории на запис в „Дикоff” в събота от 16.00 до 19.00 ч. по Нова.