„За тебе бях” на Лили Иванова – най-често изпятата песен на кастинга за шоуто на Нова

Седемгодишно момиче пя на китайски – това се случи по време на кастингите за новото шоу на Нова „Големите надежди” в Пловдив. На въпроса защо е решила да изпее точно тази песен, талантливото момиченце обясни, че я е чула на премиерен спектакъл на Камен Донев. Оказа се, че малката участничка има рожден ден на 2 февруари и с явяването си на кастинга е сбъднала своя мечта.

Източноазиатски музикален избор бе направила и друга седемгодишна дама – тя впечатли с безупречно рапиране и уникално изпълнение на „Гангам Стайл“ на корееца Сай.

Извън китайските и корейски изненади обаче, най-често изпятата песен в Пловдив, а и в останалите градове е „За тебе бях“ на Лили Иванова. Малките таланти демонстрираха не само сериозна вокална подготовка, но и разнообразен репертоар – от класически парчета на Queen и The Everly Brothers до съвременни поп изпълнители от световната сцена и имена като Адел, Риана, Майли Сайръс и други.

Така в рамките на два дни Пловдив доказа, че талантите от града са сериозни претенденти, с отлични музикални и артистични качества.

Досега екипът на „Големите надежди” мина през Враца, Велико Търново, Русе, Добрич, Варна, Бургас и Пловдив, като предстоят и последните две спирки от кастинг маратона – Благоевград (4 февруари) и финалът в София (от 3 до 5 февруари).

Шоуто „Големите надежди” ще дебютира в ефира на Нова през пролетта. Екипът на предаването ще претърси цяла България, за да открие и покаже уникалните певчески заложби на българските деца. Голямата награда ще даде възможност на семейството на победителя да развие вече доказания му талант. Продуцент на „Големите надежди” е Магърдич Халваджиян и Global Films, които са доказали професионализма си в реализирането на някои от най-успешните и обичани развлекателни предавания в България.