Гостите в „Дикoff” днес от 16.00 до 19.00 ч. по Нова

Предаването „Дикoff” в събота по Нова представя Елена Кучкова, Емил Димитров-Ревизоро, семейство Барбукови – част втора, Красимир Райдовски, д-р Константин Тренчев, трагичната история на семейство Тепавичарови и Стажанта в парламента.

Какво иска от живота едно обикновено момиче, попаднало в светлините на прожекторите? Разговор с Мис Плеймейт 2013 Елена Кучкова.

Парламентарният стаж на Сашо Диков няма край. Кого срещна телевизионният чирак в кулоарите на властта?

Теории на митническата конспирация – разговор с Емил Димитров-Ревизоро.

В предишния епизод на „Дикoff” богатото семейство Барбукови разкри как са се справили в най-тежкия момент от живота си – отвличането на сина им. Във втората част от разговора Весела и Димитър говорят за успеха – спорен и безспорен. Какво лежи на плещите на строителите на съвременна България?

Как ще си спомня историята февруари 1997, какви кръгове управляват държавата и успяват ли старите муцуни да пуснат овехтялата политическа песен на нов глас? Ексразузнавачът и говорител на Жан Виденов Красимир Райдовски.

Преди година 32-годишният Георги Тепавичаров решава да сложи край на живота си, но преди това убива двете си деца и съпругата си. Кога и защо финансовите проблеми се превръщат в семейна трагедия?

Постоянна ли е борбата на синдикалиста с властта, кой трябва да защити обикновения български гражданин и откъде да чакаме подкрепа? Разговор с д-р Константин Тренчев.

Гледайте „Дикoff” в събота от 16.00 до 19.00 ч. по Нова.