Гледайте в епизод30 на „Малката булка” днес от 13.30 ч. по Нова

Ананди се завръща в къщата на своя жених след изпълненото с неприятни емоции гостуване в родния ѝ дом. В предишния епизод тя стана свидетел как мъжете в родното ѝ село искат да линчуват Чампа, която е забременяла от извънбрачна връзка. Съществуваше реална опасност селяните да излеят гнева си и върху Ананди заради нейните симпатии към Чампа.

Но в дома на съпруга ѝ Джагдиш Ананди се изправя пред нови предизвикателства. Новата жена на Васант – Гена, продължава да пита за смъртта на предишната му съпруга. Нейните въпроси предизвикват гнева на Васант. Това е тайна, за която господарката на къщата – Каляни, е забранила да се говори. Но Ананди и сестрата на Джагдиш- Сугна, ще помогнат на Гена да научи истината. Междувременно учителят на Джагдиш разбира, че домашните му се пишат от неговата жена – Ананди.

Какви ще са последствията за Ананди, след като Гена разбере истината за смъртта на първата съпруга на Васант? Как ще реагира учителят на Джагдиш, когато разбере, че малката булка решава неговите задачи? Ще разберем в епизод 30 на „Малката булка” по Нова.