Не пропускайте Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова

Първият голям късметлия в последния епизод на Национална лотария  се казва Иван Йорданов. Той си тръгна с чисто нов автомобил от предаването. Иван е на 23 години от село Манастир. Учи „Електрообзавеждане на кораби“ в град Варна. „Трябва да благодаря на майка ми, която регистрира печелившия билет. „Много съм щастлив и ще продължа да играя на игрите на Национална лотария“, сподели късметлията.

Играта „СЕЙФОВЕ“ отново предизвика късмета на двама участника. Ириней Михалов от град Варна спечели  4 500 лева, а неговата съперница Магдалена Златева от град Елена прекрати своята игра с печалба от 5 500 лева. Магдалена сподели, че е сбъднала своя мечта с участието си в Национална лотария. Тя пожела на всички, които искат да са на нейно място да вярват в късмета си.

Моментна печалба от 50 000 лева бе спечелена от Александър Янков от село Калояново. „Платих кабелната си телевизия и ми остана ресто от 2 лева. Реших да използвам рестото и си закупих билет „ЛОТО+“. Когато го изтрих не можех да повярвам какво виждам. Започнах да треперя, когато се убедих, че печеля 50 000 лева.“, споделя късметлията. Александър е баща на четири деца. Според него най-малката му дъщеря, която е на четири месеца му е донесла късмет. Той е щастлив, че е успял да зарадва цялото си семейство. Щастливецът призова всеки, който иска да е на негово място, да пробва късмета си с игрите на Национална лотария.

Чекове за моментните си печалби в студиото на Национална лотария получиха още пет късметлии. Софка Стойчева от град Перник взе чек за 20 000 лева печалба от билета „ЛОТО+“. Ана Иванова от град Бургас получи чек за своята печалба на стойност 5 000 лева от билета „МЕГА МИЛИОНИ“. Сред късметлиите се нареди и Иванка Асенова от град Димово, която получи чек за 5 000 лева, спечелени от билета „СБЪДНИ МЕЧТИТЕ СИ“. Захари Бахаров връчи чек за печалба 5 000 лева от билета „ЛОТО+“ на Кирил Кирилов от град София. А новият билет „ЗЛАТНАТА 7“ зарадва Петьо Тончев от град София с печалба 5 000 лева.

Лидия Кирилова от град София е късметлийката, която взе участие в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“. Тя успя да натрупа 20 000 лева, след което избра да не рискува сумата и да прекрати играта си. Лидия Кирилова е на 55 години и работи като главен счетоводител. С част от сумата ще направи дарение на семейство пострадало след трагедията в Горни Лом. За финал късметлийката заяви: „Мечтите се сбъдват! Национална лотария е доказателството“.

Не пропускайте да видите кои ще са късметлиите, чиито мечти ще се сбъднат в Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.