Не пропускайте извънредното студио с включване на живо от парламента от 12.30 ч. по Нова

Нова отразява на живо първия работен ден на 43-ото Народно събрание. Днес в парламента ще се съберат депутатите, които избрахме на 5-и октомври. Извънредното студио на Нова започва в 12.30 ч.

Репортерите на телевизията ще отразят за зрителите всички аспекти на изпълнения с важни събития ден. Очаквайте живи връзки от НДК, където в 11.00 ч. се събира ръководството на ГЕРБ начело с председателя на партията Бойко Борисов. Ще проследим и протеста срещу влизането на Александър Методиев – Бат Сали като депутат на ДПС от Кюстендил. 

Официалната церемония започва в 14.00 ч., когато най-възрастният народен представител Стефан Данаилов, ще удари първия звънец. Новите 240 ще се закълнат, след това президентът Росен Плевнелиев ще направи обръщение. На живо от парламента Ани Цолова и Виктор Николаев ще проследят и коментират за вас първите изявления на политическите лидери.

Не пропускайте важните и съдбовни събития в първия работен ден на Народното събрание, отразени в извънредното студио от 12.30 ч. по Нова.