Очаквайте първи епизод на хитовата теленовела „Съдби в Нови хан“ в Big Brother All Stars в момента по Нова

Big Brother ще даде още един шанс на Съквартирантите, които още на втория ден от шоуто останаха с 0 лева седмичен бюджет, без топлата вода, завивки и възглавници. В епизода  тази вечер всичко е в ръцете на Емил Каменов, след като Ники Китаеца категорично отказа да си обръсне брадата, за да спечели купон за именния ден на Катето. Big Brother ще  предизивика Емо да пожертва всичките си дрехи, за да осигури парти за Катето, а дали той ще се съгласи да предаде дори дрехите си от гърба, предстои да разберем по Нова.

Емо ще има ключова роля и в новата седмична мисия на Съквартирантите в Big Brother All Stars, която се казва „Съдби в Нови хан”. Те трябва да направят драматична и интересна теленовела. Ролите, които Съквартирантите трябва да изиграят, са абсолютен контрапункт на техните реални личности. Сюжетът на сериала е за патриархално семейство, в което синът е хомосексуалист, а дъщерята има връзка с рок звезда. 

Мисия „Съдби в Нови хан” доведе и до първия сериозен скандал в Къщата, а главен герой в него отново е Емил. Тодор Славков ще успее да го ядоса до такава степен, че той ще започне да буйства и дори ще счупи вещ от Къщата.

Каква е ролята на Емо в „Съдби в Нови хан" и дали Съквартирантите ще претърпят поредния провал, ще разберем в следващите епизоди на Big Brother All Stars  от понеделник до петък в 20.00 ч. по Нова.