Не пропускайте най-щедрата телевизионна игра в събота от 19.30 ч. по Нова

В първото си предаване за 2015 година Национална лотария запази празничния дух и ощастливи нови късметлии, като раздаде точно 175 000 лева.

Играта „На крачка от късмета“ зарадва Мирослав Георгиев с чисто нова френска кола. Мирослав е на 21 години. След предаването големият късметлия сподели с екипа на Национална лотария, че вече е сбъднал една от своите мечти – да има собствен автомобил.

„Сейфовете“ на Национална лотария и тази седмица не пропуснаха да се разплатят щедро с двама души – Добрин Петков от град София и Мая Митева от град Стара Загора. Участието на Добрин му донесе печалба  от 3 000 лева, а Мая прекрати играта си със сумата от 9 500 лева. Мая е на 27 години и работи в колцентър. Спечелените пари ще използва за нейната сватба.

Новата 2015 година започна много хубаво и за петима късметлии, които на сцената на предаването, получиха лично от водещия Захари Бахаров чекове за моментните си печалби. Най-големите щастливци се казват Мирослав Гаджев от град София и Вяра Иванова от град София, който взеха чекове за 50 000 лева печалба от игрите „Лото 6 от 47” и „Лото+”. Йоан Христов от град Стара Загора получи чек за печалбата си в размер на  5 000 лева от билета „Лото Зодиак”. С чек за 5 000 лева печалба от билета „Златната 7” си тръгна и Мария Лалева от град Тетевен, а Копринка Жаблева от град Радомир получи чек с 5 000 лева печалба от билета „Лото+”. Водещата Рая Пакова връчи плик с наградата на стойност 2 000 лева от „Специален втори шанс“ на Мехмед Юсеинов от с. Константин, която бе поредният изтеглен участник от жребиите.

Името на щастливецът, който се изправи пред „МЕГА ДЖАКПОТА” на Национална лотария бе Илияна Атанасова от град Варна, която спечели 20 000 лева. Илияна реши да не рискува повече и се отказа със спечелената до момента сума. Късметлийката е на 23 години. Спечелените пари ще използва за закупуването на нов семеен автомобил.

Не пропускайте следващия епизод на най-щедрата телевизионна игра в събота от 19.30 ч. по Нова.