Гледайте романтичната комедия „Сватбени вълнения” днес от 14.10 ч. по Нова

Носителката на „Златен глобус” Джаклин Смит подтиква звездата от сериала „Момичетата Гилмор” Ариел Кебъл да вземе трудни решения в премиерната за българския ефир романтична комедия „Сватбени вълнения” днес от 14.10 ч. по Нова.

Кебъл влиза в ролята на младата Джорджия, която с наближаването на сватбения ѝ ден се изпълнва с колебливи мисли за бъдещия си брак. Въпреки „перфектния” на пръв поглед годеник, тя не усеща любовна тръпка. Напрежението се увеличава и благодарение на бъдещата свекърва Фелис (Джаклин Смит), която не одобрява произхода на булката. На красивия остров, където трябва да се проведе сватбената церемония, Джорджия постоянно се натъква на привлекателния бивш архитект Люк. Той е оставил бляскавия живот и престижната си кариера, за да се наслаждава на простите неща в живота. Когато химията между двамата става факт, Джорджия се изправя пред трудния избор дали да продължи по план, или да се отдаде на поривите на сърцето си.

Какъв ще бъде избора на Джорджия, ще разберем в премиерната за българския ефир комедия „Сватбени вълнения” днес от 14.10 ч. по Нова.