Не пропускайте старта на „Big Brother: 100% натурален" в понеделник от 20.00 ч. по Нова

В понеделник, точно в 20.00 ч., 14 души ще прекрачат прага на най-известната Къща в страната. За първи път в историята на шоуто в България Big Brother започва в разгара на летния сезон и обещава да бъде 100% натурален. Специално за зрителите на Нова предлагаме ексклузивни кадри от двора на Къщата, където тази година Съквартирантите ще живеят през по-голяма част от времето.

„Къщата на Big Brother е много натурална – Съквартирантите ще споделят какво ги вълнува, докато седят върху миндери, застлани с традиционни български одеяла и черги”, отбеляза Мариян Станков - Мон Дьо, който имаше честта да бъде първият журналист, допуснат във владенията на Големия брат. Интересно е, че кухнята е на двора на Къщата и ще се готви в казан. За целта организаторите са им осигурили и дърва за огрев. Най-голямата изненада в натуралния интериор е банята – тя е на двора, а импровизираният „бойлер” представлява варел с вода. Отоплението на водата ще зависи от климатичните особености на времето.

Какво още видя Мариян Станков - Мон Дьо в Къщата, гледайте във видеото.

Не пропускайте старта на „Big Brother:100% натурален" в понеделник вечер от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини от предаването следете на официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com