Не пропускайте да видите новите трима Съквартиранти, които ще влязат в Къщата във вторник от 20.00 ч. по Нова

Big Brother изпълни обещанието си стартът на сезона да бъде изпълнен с изненади и обрати. Още в първата вечер беше възложена и първата мисия на един от Съквартирантите - Кристиян, тъй като единствено той познава живота на село. Кристиян получи специална привилегия и беше провъзгласен за Биг Бос на Къщата, като получи самостоятелно легло в спалнята, а неговите думи ще имат тежест пред останалите. Мисията му обаче беше да реши дали да спаси  от унищожаване куфарите на останалите и да унищожи своя багаж, или да унищожи чуждите куфари, като в замяна спаси своите вещи. Кристиян беше категоричен - той реши да бъдат унищожени куфарите на останалите 10 Съквартиранти. 

Какви бяха реакциите на останалите Съквартиранти, когато разбраха за решението на Кристиян, вижте във видеото към новината.

Междувременно феновете на шоуто могат да споделят кой от Съквартирантите ги е впечатлил най-много по време на старта на предаването, като гласуват в онлайн анкета на сайта на Big Brother. Не пропускайте да видите на живо кои ще са новите Съквартиранти, които ще се присъединят към обитателите на Къщата във вторник от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта на Big Brother, както и на официалната страница на шоуто във Facebook. Видеа с най-добрите моменти ще откриете в официалния канал във Vbox7.com, а целия епизод със старта на „Big Brother: 100% натурален” гледайте отново в NovaPlay