Не пропускайте първите номинации в Big Brother в момента по Нова

Само три дни след началото на Big Brother Съквартирантите могат да се похвалят, че са изпитали цяла палитра от емоции. След два дни, прекарани под строгия диктат на Биг Бос Кристиян, тази вечер нещата ще се обърнат на 180 градуса. Вместо него Големият брат ще назначи Кирил на престижната позиция, а това ще доведе до изричното желание на Крис да напусне Къщата завинаги.

В епизода тази вечер Big Brother ще даде възможност на Съквартирантите да променят към по-добро живота в Къщата, като осигури вода от външния душ. Всяко нещо обаче си има цена и те трябва да заслужат този лукс срещу откровеност. 

Зрителите ще станат свидетели и на първите номинации в „Big Brother: 100% натурален”. Кой ще се бори за оставане в Къщата, само седмица след като е прекрачил прага й, ще разберем в 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини и видеа следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com