Не пропускайте новата седмична мисия в Къщата на Big Brother в сряда от 20.00 ч. по Нова

Борбата за власт между мъжете в Къщата на Big Brother продължава с пълна сила. Новият Big Boss Брахутчев доказа своя авторитет, като назначи Цветелин за отговорник за хигиената на тоалетната. Неговото задължение е да я чисти сутрин и вечер. Богданов самоотвержено се присъедини към задачата на Цецо. Но това не беше знак, че са приели властта на Братухчев. На провъзгласилите се за лидери Цветелин, Богданов и Кирил им направи впечатление, че жените непрекъснато ги обгрижват. Според тях това може да се обясни единствено с факта, че са „тримата лъвове” в Къщата. 

Big Brother пък организира парти, за да ознаменува назначението на Братухчев за шеф в Къщата. Докато другите се забавляваха, Цветелин не спря да негодува срещу новия си шеф. Междувременно в Къщата провизиите са на привършване. Барманът Пламен взе решение да скрие част от храната от партито, за да имат припаси и за следващия ден. Богданов обаче откри скривалището и това стана повод за поредния скандал.

Никита гласно оповести симпатиите си към Пламен и се опита да се застъпи за него пред Богданов и Цецо. „Няма нищо мъжко в него”, отсъди Цветелин, а по-късно в спалнята той влезе в директна словесна атака с бармана, наричайки го с обидни епитети. След разразилия се скандал Никита се обяви против вулгарността и отказа да спи в общата спалня. Тя настоя в нейно присъствие да не се говорят цинични думи. Никита обяви война на Богданов, Цветелин и Кирил заради агресивното им и цинично поведение. Тримата обаче категорично отсъдиха, че Никита преиграва и иска да им подбие авторитета. 

В тази напрегната обстановка обитателите на Къщата се изправиха пред ново изпитание. Съквартирантите най-накрая разбраха, че багажът им не е унищожен. Big Brother организира търг с тайно наддаване. Победители в търга са двамата Съквартиранти, които са предложили двете най-високи оферти. Сумите на двамата победители в търга ще бъдат взети от общия награден фонд. Всички решиха да дадат оферта от 0 лв., за да си запазят наградния фонд и да не си получат багажа. 

Но изненади по време на наддаването не липсваха. Николина предложи за багажа си 350 лв., Ади – 1 лв., а Ирена – 59 лв. Най-голямата изненада обаче поднесе Братухчев, който обяви, че е готов да плати за своите вещи 4 999 лв. Така Big Boss и Николина посочиха двете най-високи оферти за своя багаж. Те получиха своите куфари, а от наградния фонд за победителя в Big Brother бяха извадени още 5349 лв. и в момента неговият размер е 36 651 лв. Постъпката на Братухчев предизвика масовото недоволство на останалите участници в Big Brother и „наля вода в мелницата” на Цветелин.

Утре предстои нова седмична мисия, в която Съквартирантите ще се борят както за седмичен бюджет, така и за достъп до отделните помещения в Къщата.Как ще се справят Съквартирантите с мисията? И дали Братухчев изгуби подкрепата на всички в Къщата? Ще разберем в дейли епизода на Big Brother в сряда от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини и видеа следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com