Първи любовни трепети ще видят зрителите в Big Brother по Нова

Сформирането на лагери в Къщата продължава и след като Никита публично заяви, че се изправя срещу Богданов и Цветелин, в Big Brother по Нова тя ще се опълчи и на Кирил. Повод за създалото се напрежение отново е начинът, по който комуникират мъжете. Татуираната дама ще се засегне от фондовия агент и категорично ще му забрани да говори с нея до края на престоя им.

В епизода тази вечер зрителите ще видят и новата седмична мисия, в която Съквартирантите ще се борят за достъп до затворените помещения в Къщата. Групирани по трима, те ще бъдат подложени на физически и психически изпитания, а ако успеят да преборят себе си, ще получат достъп до така жадуваните баня, тоалетна и кухня. Жените за пореден път ще покажат смелост и борбен дух в името на общото благо. Залогът ще бъде голям, защото при провал те трябва да обитават зоната на съответното помещение за няколко дни, без да имат право да излизат от нея. Едно от изпитанията ще даде шанс на Съквартирантите да чуят какво се е говорело зад гърба им, а това ще създаде допълнително напрежение. 

Днешният дейли епизод ще покаже и първите любовни искри, които ще прехвърчат в Къщата. Кои Съквартиранти ще се осмелят да покажат зараждащите се чувства, зрителите ще видят в Big Brother  по Нова.

Актуални новини и видеа следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com