Един от номинираните ще получи възможност да откупи своята номинация в Big Brother в петък от 20.00 ч. по Нова

Четирима Съквартиранти са номинирани за изгонване при третите номинации в Big Brother този сезон - Никита, Ади, Кирил и Николина. Това не е окончателният списък, тъй като в предаването в петък един от тях ще получи възможност да откупи своята номинация. 

Номинациите „очи в очи” станаха ясни в епизода на Big Brother в четвъртък по Нова, когато все още оттекваха реакциите, след като Силвия и Ирена напуснаха шоуто. Съквартирантите от лагера на Ирена проявяват разбиране към нея, докато жените в противниковия отбор (Катя и Николина) я осъждат и подкрепят Силвия.

В епизода зрителите видяха как Никита опитва да привлече в отбора си нови Съквартиранти, което провокира нови спорове. Кирил на свой ред направи разбор на сезона на Big Brother, обобщавайки, че е най-екстремният досега. Този извод беше последван от въпроса ще се виждат ли Съквартирантите сред края на формата и възможно ли е дългосрочно приятелство между някои от тях. Какви обрати предстоят в Къщата? Не пропускайте Big Brother в петък от 20.00 ч. по Нова. 

Актуални новини и видеа следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com