Още един от Съквартирантите ще напусне Къщата на Big Brother утре вечер от 20.00 ч. по Нова

Остават броени дни до финала на Big Brother 2015 на 11 септември, петък,  от 20.00 ч. по Нова, но по всичко личи, че шестимата Съквартиранти, останали в Къщата, са на прага на силите си, а разделението между лагерите  достига връхна точка и предизвика нови пререкания.

В дейли епизода Кирил не скри негодуванието си срещу Никита. Пред своите близки брокерът призна, че няма къде да се скрие от нея и че я определя като енергиен вампир.  Николина не пропусна през последните си дни от престоя в Къщата, да превърне неприязънта на Кирил към Никита в параноя.  Юристката пусна мухата в своя лагер, че Никита е мъж. Нейното твърдение се превърна в основа за изграждане на истинска конспиративна теория . За това допринесе и Катя, като направи аналог между биографията на Никита и героинята от популярния едноименен сериал. Накрая Съквартирантите от лагера около Кирил решиха, че Никита има присадена коса и краде чужди самоличности и истории.

Подобни настроения на параноя царят и в противниковия лагер. Никита също не вижда оправия в отношенията си с Кирил, докато Анита не спира да се чуди дали няма път към примирение. Изненадващо именно Николина стана причина за временно подобрение на отношенията между противниците. Нейните думи „Пожелавам ви да взимате решения като моите, за да разберете всъщност колко съм решителна!”, разтресоха за пореден път Къщата. Не само Никита, Анита и Аделина останаха потресени от изказването й. Богданов, Катя и Кирил признаха, че думите й са били грозни, поради което никой от тях не застана на нейна страна и не намери за удачно да я защити от гнева и нападките на противниковия лагер.

Катя посъветва Николина да се извини на трите дами. Никита и Анита я изслушаха по-скоро от възпитание, отколкото от вътрешна убеденост, че е осъзнала грешката си. Ади категорично отказа да разговаря с нея. В Катя започна да назрява съмнение относно Николина – дали не са сбъркали в преценката си за юристката. Кирил обърна внимание на Катя и Богданов, че след като е изрекла тези думи по адрес на Никита и Ади, Николина е непрекъснато с досегашните си врагове. Борсовият агент заяви, че с поведението си тя губи уважението на всички в Къщата. Кирил и Катя най-накрая прозряха, че Николина е в основата на всички скандали между двата отбора и че именно тя ги е създавала със своите интриги.

В знак на добра воля и уважение към саможертвата, която Кирил прояви, като си избръсна 12-годишната брада, Big Brother  изрази готовност да му я върне. Той трябва да носи изкуствената брада по 24 часа на ден, като няма право да се разделя с нея нито за миг до края на шоуто. На всеки 24 часа Съквартирантите ще получават специални доставки от храна и напитки.  Първата награда за Съквартирантите беше организирано тропическо текила парти с дрескод за дамите – бански и обувки на токчета. Под влияние на алкохола Кирил запозна и самата Никита с конспиративните си теории. Тя беше подложена на кръстосан разпит дали лъже за името си и житейската си история и  дали иска да подражава на Пета Уилсън – актрисата от „Никита”. Това доведе до ново охлаждане на отношенията в Къщата.

Съквартирантите обаче не подозират, че преди големия финал в петък ги очаква още едно изпитание и тази сряда още един от тях ще напусне Къщата. Кой ще бъде той, ще разберем в Big Brother  утре вечер от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини и видеа от предаването следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.