Красавица, мечтаеща за голямата сцена, очарователен фотограф и строг хазяин с добро сърце, са част от героите в иновативния проект от 29 септември, вторник, от 22.00 ч. по Нова

Първият риалити сериал за живота в големия град „София – Ден и Нощ” ще направи своята премиера на 29 септември, вторник,от 22.00 ч. само по Нова. Точно тогава една квартира в центъра на столицата ще отвори врати, за да ни покаже, как девет души преследват мечтите си и търсят своето място в големия град.

Иновативният проект ще ни срещне с живота на група млади хора, готови да споделят заедно трудностите, радостта, любовта и предизвикателствата, които ги очакват по пътя към големите мечти. Кои обаче са те и как изглеждат техните истории? Нова телевизия и продуцентска къща „Идалго Прадакшънс“ разкриват ексклузивно малко повече подробности за трима от героите, с които зрителите на Нова ще се запознаят на 29 септември в 22.00 ч.

Собственикът на квартирата, в която живеят героите на „София - Ден и Нощ", се казва Боби. Той самият също живее в квартирата. Боби е хазяинът и „бащицата” на цялата компания, по-голям и по-мъдър е от всички. Опитва се да налага дисциплина, но същевременно да бъде приятел на всеки един от наемателите си. Боби е бивш кик боксьор, който сега се занимава със собствен бизнес - малък автосервиз, където работи с удоволствие. Той е строг и безкомпромисен, но с голямо и добро сърце, с което е заслужил уважението на всички, ползва се с най-голям авторитет в квартирата. Навремето Боби е изоставил семейството си, още докато жена му е била бременна - нещо, което сам оценява като грешка и му тежи до ден днешен. От брака си той има 18-годишна дъщеря, с която се опитва да започне отношенията си на чисто, което се оказва трудна задача. Макар на младини да е правил доста щуротии, с годините Боби е научил своите уроци и е осъзнал, че семейството и приятелите са преди всичко. Поучил се от грешките си, днес Боби е бащата, опитващ се да намери пътя към дъщеря си, и човекът, готов винаги да помогне и да се отзове.

Друг интересен образ в квартирата е Поли - красиво и талантливо момиче от Плевен, което мечтае да пее. Тя винаги е била принцесата на татко и животът до този момент не я е сблъсквал с особени трудности. Дошла е в София, защото е сигурна, че от там ще й бъде по-лесно да влезе в музикалния бизнес. Поли е оптимистът на квартирата. Колкото и трудности да среща в ежедневието, тя никога не губи вяра. Мечтае да покори голямата сцена и да запише собствено парче. Големият град й предлага много възможности, но и поредица от трудни изпитания. Но мечтаната кариера на певица започва да изглежда все по-далечна в София, където почти никой не се интересува от мечтите и проблемите на другия. Любовни и професионални разочарования, романтика и огорчение са малка част от емоциите, които съпътстват Поли в желанието й да върви напред и да бъде щастлива. Дали премеждията ще калят нейния характер и дали ще я научат да бъде по-силна и по-самостоятелна? Или безкрайните трудности в големия град ще унищожат нейните мечти и ценности?

В квартирата на „София - Ден и Нощ" живее и Дани - мъжът, на когото жените трудно устояват. Дани е чаровникът, дошъл в столицата от Лом, за да се докаже като най-добрия фотограф. Той е творецът на квартирата - талантлив, пълен с идеи и безспорно неустоим за дамите. Именно той се оказва в центъра на сложен любовен триъгълник в квартирата, който ще промени отношенията на всички. Свикнал да се забавлява и да взима максимума от живота, Дани бързо ще трябва да порасне и да разбере в какво се превръщат мечтите и какво означава да бъдеш отговорен.

Кои ще бъдат останалите герои, пред какви трудности и изпитания ще ги изправи столицата, ще разберем с премиерата на първия риалити сериал за живота в големия град – „София – Ден и Нощ”, 29 септември, от 22.00 ч. по Нова.

Продуцент на предаването е „Идалго Прадакшънс“.

За повече информация следете официалната Facebook страница на предаването и официалния канал на „София – Ден и Нощ” във vbox7.com.