Тази вечер в 22.00 ч. е премиерата на първия български риалити сериал за живота в големия град

Щур купонджия, красива и амбициозна хореографка, мъжко момиче и темпераментна романтичка са останалите четирима обитатели на най-забавната квартира в центъра на София. Те ще търсят щастието в големия град във вторник от 22.00 ч. по Нова в „София – Ден и Нощ”, първия български риалити сериал за живота в големия град. Нова телевизия и продуцентска компания „Идалго Прадакшънс” разкриват и останалите четирима герои. Това са Никола, Рая, София и Сабина – магнетични симпатяги, които няма да оставят никого безразличен със своите чар и настроение. И четиримата имат мечти, но ги преследват по коренно различен начин. А историите, които им се случват, ще ни завихрят във въртележка от емоции, смях и понякога сълзи. 

Определено най-забавният и свеж образ в квартирата се казва Никола или просто Коко от Берковица. Едно непораснало дете, което върши щуротия след щуротия, но никой не може да му се разсърди. За него София е градът на неограничените възможности, мястото с най-големите предизвикателства и вечните купони. Затова в столицата той не си губи времето, а живее тук и сега, но винаги от днес за утре. Макар да е симпатично безотговорен, скаран с дисциплината и парите, Коки е талисманът на квартирата, който заразява всички с широки усмивки. Той е верен приятел с добро сърце. Съдбата обича Коко, затова каквито и каши да забърка, той винаги успява да се измъкне от тях… почти невредим. В стаята си Коки гледа леко странен, но силно миризлив домашен любимец – малко порче, което е кръстил Пор Фавор.

Рая е червенокосата амбиция на квартирата. Тя е много красива, талантлива и борбена. Идва от Лом, където е работила като хореограф и танцьорка. Но тъй като Лом е тесен за нейните амбиции, красавицата мечтае да се премести в София, където да открие собствено денс студио. Танците са нейният живот, нейната страст. Но колкото са големи мечтите й, толкова са силни и нейните разочарования, когато разбира, че никой в столицата не се интересува нито от таланта, нито от нейните амбиции. Рая пада, става, пак пада, отчайва се, но продължава да се бори за мечтите си. Пътят е толкова дълъг и трънлив, а съдбата й поднася доста горчиви хапки. Всяка малка стъпчица напред е свързана с непосилни жертви. Ще успее ли красивото момиче да се съвземе и да продължи напред? Една любов ще помогне на Рая да приема житейските шамари малко по-леко, но същевременно ще я въвлече в страстен любовен триъгълник, заради който пак ще се наложи да плаща висока цена. Нейната основна съперница в квартирата се казва Сабина. 

Сабина е импулсивна романтичка, огнено момиче, което силно обича и мрази. Приятелите я наричат просто Ина. Идва в София, за да търси щастието и най-вече, за да срещне голямата любов. В квартирата открива страхотни приятели, които бързо се превръщат в нейното семейство. Работи като сервитьорка, но е твърдо решена да докаже, че може много повече. Сабина е винаги открита и пряма. Ако нещо не й харесва, го казва направо и без увъртания. Понякога хората се дразнят на нейната емоционалност и директност, но това е тя – истинска жена, изтъкана от полюсни емоции. Обича, страда, плаче и се радва като дете. Сабина идва от семейство, в което е била възпитавана изключително строго, а жената никога не е имала думата. Именно затова бяга от родния Златоград и идва в столицата, за да живее по собствените си правила. Влюбването на Сабина обаче преобръща живота на всички в квартирата по неузнаваем начин и слага началото на едно вечно съперничество между нея и Рая. Ожесточеният любовен триъгълник за сърцето на един мъж вещае неочаквани изненади.

Най-добрата приятелка на Сабина в квартирата е София. София е от Пазарджик. Тя първа се е нанесла в квартирата при хазяина Боби, с когото ги свързват чисто приятелски, но и работни отношения. Софи прави счетоводството в автосервиза на Боби. София е привлекателна и магнетична, но  едновременно с това и мъжко момиче, което разбира и от коли, и от купони. Животът е бил суров към нея и тя е трябвало бързо да порасне. От рано научава какво значи отговорност и как да се справя с трудностите. Не понася хората, които постоянно мрънкат и се оплакват, вместо да вземат живота си в свои ръце. За приятелите си София е готова на всичко. Именно тя е човекът в квартирата, който винаги е готов да помогне, да изслуша или да даде съвет. 

Какви предизвикателства и изненади е приготвил големият град за тези симпатяги, зрителите на Нова ще разберат на 29 септември от 22.00 ч., когато ще бъде премиерата на първия риалити сериал за живота в големия град – „София – Ден и Нощ”.