Дали лишенията ще задълбочат неразбирателствата между Съквартирантите, ще разберем в дейли епизода на VIP Brother във вторник от 20.00 ч. по Нова

Джорджано е първият VIP Съквартирант, който напусна Къщата завинаги при вторите елиминации във VIP Brother 2015. Интернет сензацията събра най-много негативни гласове в съревнованието с останалите номинирани - Луна, Люси Иларионов и Кичка Бодурова. При излизането си Джорджано благодари на всички Съквартиранти, които са положили грижи за него. Никой обаче не стана, за да го изпрати при напускането му на Къщата.

Пред Ники Кънчев интернет сензацията сподели, че преживяването VIP Brother ще му остане за цял живот. Ескцентричният певец посочи Преслава като свой фаворит за титлата Най-любимата реалити звезда на България. Ники Кънчев даде възможност и на Джорджано да спаси един от Съквартирантите при следващите елиминации, а той посочи Гъмов, защото го намира за интересен и забавен.

Зрителите станаха свидетели и на обединението на селската и VIP Къщата. Big Brother извика в Изповедалнята дует „Ритон”, Кичка и Ернестина, за да им възложи тайна мисия от изключителна важност. Големият брат им съобщи дълго пазената тайна, че в близост до тяхната Къща има още една. Право да се преселят при останалите   VIP Съквартиранти обаче щяха да имат само двама от обитателите на селската Къща, а другите трима трябваше да си тръгнат завинаги от шоуто. Четиримата звездни Съквартиранти решиха Кристина Димитрова и Катрин Вачева да са двете личности, които да се присъединят към тяхната VIP компания. След двуседмична изолация, дамите влязоха във VIP Къщата, за да се включат в играта, а Анита, Катя и Кирил си тръгнаха завинаги.

За съжаление, едва ли през тази седмица Кристина Димитрова и Катрин Вачева ще се радват на изобилие във VIP Къщата, тъй като седмичната мисия „Къщата на духовете” беше провалена и бюджета ще е минимален. Успехът на мисията зависеше от Здравко от дует „Ритон”, който получи тайна задача от Big Brother – в ролята на Тъмния лорд той трябваше да убеди поне двама от своите Съквартиранти да напуснат зловещото място преди изгрев слънце. Кичка обаче се обяви твърдо против опитите на Здравко да накара останалите да напуснат стаята. „Аз няма да бъда предател и заради мен всички да гладуват”, обяви естрадната изпълнителка и призова никой да не излиза. В крайна сметка Здравко не успя да придума никой и напусна зловещото място сам.

Дали лишенията ще задълбочат неразбирателствата между Съквартирантите, ще разберем в дейли епизода на VIP Brother във вторник от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.