В студиото на „На кафе” продуцентът Краси Ванков разказа подробности за новия риалити сериал „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Първият български риалити сериал за живота в големия град „София – Ден и Нощ” стартира тази вечер от 22.00 ч. по Нова. „Ще се опитаме да покажем реалния живот в големия град и как девет млади души споделят една квартира, радости и неволи”, заяви в „На кафе” продуцентът Краси Ванков. По думите му част от героите в риалити сериала са дошли в София, за да преследват мечтите си, а други бягат от миналото си и търсят ново начало.

В „София – Ден и Нощ” зрителите ще видят много сюжетни линии, които се преплитат в истински емоции. 

„Тези хора живеят заедно – влюбват се, разделят се, преминават различни трудности, но най-важното е, че през всичко това са заедно. Обединява ги идеята, че са едно голямо и истинско семейство”, разказа още Краси Ванков. Всичко, което представя камерата, се случва на живо по улиците и в заведенията в столицата, добави той. 

Какво още разказа продуцентът Краси Ванков вижте във видеото от „На кафе”. Не пропускайте на „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

За повече информация следете официалната Facebook страница и официалния канал на „София – Ден и Нощ” във Vbox7.com