Поли се бори срещу чара на Марио тази вечер от 22.00 ч. по Нова в епизода на първия у нас риалити сериал за живота в големия град

Любовни трепети предстоят в квартирата на „София - Ден и Нощ” тази вечер по Нова. В епизода на първия у нас риалити сериал за живота в големия град русата красавица Поли ще се бори срещу чара на бармана Марио, който очевидно има намерения към нея. Въпреки предупрежденията на Сабина, че Марио е непоправим женкар, Поли се поддава все повече на симпатиите си към лошото момче. 

Същевременно щастливи мигове, но от работно естество очакват и Рая, която с помощта на Дани започва така желаната работа като инструктор по танци. Не всичко е поднесено на тепсия за младата хореографка, защото на първото си работно място тя се сблъсква с критики, които й е трудно да преглътне. Но тоталният шок идва за Коко, който се оказва забъркан в сериозна каша покрай жената на мечтите си – впоследствие той трябва да понасе ударите по достойнството си, както и подигравките на всички свои приятели.

Гледайте третия епизод на „София – Ден и Нощ” отново в NovaPlay, не пропускайте риалити сериала – от вторник до петък от 22.00 ч. по Нова.

За повече информация следете официалната Facebook страница и официалния канал на „София – Ден и Нощ” във Vbox7.com