Не пропускайте филмите „Трите Хикса 2: Следващо ниво” от 20.00 ч. и „Ултиматумът на Борн” от 22.10 ч. по Нова

Холивудските звезди Самюел Джаксън, Айс Кюб и Уилям Дефо се впускат в тайна операция срещу таен враг в екшъна „Трите Хикса 2: Следващо ниво” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Зрителите ще видят Джаксън в ролята на агента от Националната служба за сигурност Огъстъс Гибънс, който търси опитен агент извън системата за прикритие. В опит да предотврати преврат срещу американското правителството той вербува Дариус Стоун (Айс Кюб). Никой обаче не подозира, че зад целия заговор стои ген. Джордж Декърт, чиято роля изпълнява Уилям Дефо. Висшият американски офицер е убеден, че президентът е твърде нерешителен, за да се справи с враговете и единствено новият ХХХ агент – Стоун, може да възпре опасната отцепническа група.

Напрежението тази вечер продължава с трилъра „Ултиматумът на Борн” от 22.10 ч. по Нова. Носителят на „Оскар” Мат Деймън си партнира с Джулия Стайлс, за да се завърне в ролята на добре обучения наемен убиец Джейсън Борн в третата част на хитовата шпионска поредица. Загубил паметта си и единствения човек, когото е обичал, Борн е принуден да преследва миналото си, за да намери бъдеще. Пътувайки от Москва, Париж и Лондон до Танжер и Ню Йорк, той издирва истинския Джейсън Борн, докато се опитва да надхитри ченгетата, федералните служители и агентите на Интерпол.

Не пропускайте филмите тази вечер – „Трите Хикса 2: Следващо ниво” от 20.00 ч. и „Ултиматумът на Борн” от 22.10 ч. по Нова.