Интернет сензацията разказа за участието си във VIP Brother пред Мариян Станков – Мон Дьо в „Събуди се”

„Хората в Стара Загора ме посрещнаха много добре и ми казаха, че съм се представил много достойно във VIP Brother”, заяви Джорджано пред Мариян Станков – Мон Дьо в „Събуди се”. Интернет сензацията беше сред  VIP Съквартирантите този сезон, но напусна Къщата при вторите елиминации на най-популярното риалити в България.

„Много приятели ми казаха да участвам в кастинга за Big Brother, но аз имах чувството, че ще участвам по друг начин в риалитито. После получих поканата за VIP Brother. Зарадвах се много на обаждането на продуцентите, но се почувствах и притеснен, защото ще ме снимат по 24 часа седем дни в седмицата”, разкри Джорджано.

Защо Джорджано се отдръпна от Луна, с която беше най-добър приятел в Къщата? Изпитва ли симпатия към Моника Валериева? И кои са някои от най-скъпите на сърцето му места в родната Стара Загора? Отговор на всички тези въпроси ще получите във видеото.

Не пропускайте третите елиминации във VIP Brother в понеделник от 20.00 ч. по Нова. 

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.