Не пропускайте развитието на ситуацията в Къщата на VIP Brother в сряда от 20.00 ч. по Нова

VIP Brother още веднъж изненада Съквартирантите и доказа, че поговорката „Не се знае какво печелиш, когато губиш” важи с пълна сила.

След загубата на мисия „Войната за Къщата”, червеният отбор трябваше да отиде на новото си работно място - Фабриката за консерви „Big Brother Impex”, където да полагат тежък каторжнически труд. Съквартирантите трябва да упражняват професията „Сътрудник демонтаж на зеленчукови кори”, т.е. те ще  белят картофи и моркови на поточна линия. Всеки ден до края на мисията те ще работят на две смени – от 10 до 14 часа и от 15 до 18 часа. Нормата, която бригадата трябва да изпълнява всеки работен ден, е 150 кг зеленчуци. Ако не успеят да се справят с това количество, ще трябва да пренощуват във фабриката.

Малко по-късно дойде часът на истината. Big Brother уведоми червения отбор, че те всъщност няма да работят във фабрика, а напротив – ще се насладят на значително количество благини. Единственото условие е да запазят до края на мисията тайната за това как си прекарват времето. Ако тайната им бъде разкрита, Big Brother ще наложи строги санкции на всички в Къщата. Съквартирантите получиха облаги, за каквито не бяха и мечтали – специален обяд от реномиран ресторант, кинопрожекция на филма „Животът е прекрасен” и релаксиращ масаж.Като част от изненадите Big Brother даде възможност на работниците да видят номинациите на Съквартирантите от синия отбор. Всички останаха шокирани от чутото. Най-ядосан е Здравко, заради номинацията на Кичка срещу Иво и „Ритон”. Луна разкри, че е чувала много лоши неща за Бодурова в Щатите. Катя пък открито заяви, че за много от своите музикални успехи по света Кичка лъже.

Междувременно в другия лагер Катрин се разплака от неудобство, че синият отбор разполага с благини, които работниците нямат. Кичка също остана силно разчувствана от тежката съдба на работниците. Тя взе еднолично решение да им наготви, за да не гладуват, с риск да провали мисията на метри от финала. Работниците категорично отказаха помощта й, а Здравко обяви поведението й за „цирк и опит за печелене на дивиденти”.

По-късно Big Brother разкри и на синия отбор добре пазената тайна за същинската мисия на останалите. Той обяви мисията „Животът е прекрасен” за абсолютно успешна, поради което следващата седмица всички ще разполагат с луксозен бюджет от 720 лева. Но това не намали страстите между Съквартирантите. В Къщата назря нов скандал между Иво и Кичка след чутото от номинациите. „Аз съм свикнал да те гледам като звезда с достойнство. За мен ти си пълният провал като човек в Къщата!”, заяви Иво нa естрадната прима.

Не пропускайте развитието на ситуацията в Къщата на VIP Brother тази сряда от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.