Изпълненията на Съквартирантите ще бъдат публикувани в страницата на VIP Brother във Facebook

Новото предизвикателство за Съквартирантите във VIP Brother е мисия „Напудреният Орфей”. В епизода в четвъртък по Нова Big Brother сформира три отбора с най-изявените певци в Къщата – Кичка, Кристина и дует „Ритон”, като към тях бяха причислени по двама Съквартиранта. Задачата на трите творчески колектива е представяне с песен и хореография по техен избор, а наградите ще раздава безпристрастното жури – Люси, Луна и Ернестина.

Трите клипа с техните изпълнения на живо ще бъдат публикувани във официалната страница на предаването във Facebook. Ако изпълненията на трите групи не съберат определени брой лайкове, мисията ще бъде обявена за неуспешна и следващата седмица Съквартирантите ще живеят в лишения.

Същевременно Катрин разказа на Ернестина, че става свидетел на сформирането на лагери в Къщата. Според нея всички се уговарят „по някакви ваши си знаци и сигнали, които принципно не са позволени тук”. Ерна категорично отрече да правят помежду си уговорки. 

По време на номинациите Катрин заяви пред Big Brother, че е усетила „лека конспирация” срещу себе си от страна на Моника и Светлана. Според нея двете се опитвали да настройват други Съквартиранти срещу нея, за да я номинират. Впоследствие Big Brother събра всички и оповести току-що наученото от Катрин. На база свидетелски показания, той глоби Съквартирантите с 20% от седмичния бюджет. Моника беше категорична, че такива разговори между нея и Светлана не са се състояли и това са само предположения.

Моника и Светлана пожелаха да се срещнат с Big Brother, за да разберат дали твърденията на Катрин са мисия, дадена й от Големия Брат. Big Brother даде ясно да се разбере, че няма нищо общо с това. Той даде шанс на Катрин до 24 часа да промени твърдението си – в такъв случай глобата ще бъде отменена. Какви обрати предстоят в Къщата зрителите ще видят във VIP Brother в петък от 20.00 ч. по Нова. 

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.