Седем кандидатки продължават с ментора към Къщите на съдиите

Седем кандидатки ще продължат заедно с Криско към Къщите на съдиите в X Factor. След провал пред журито по време на изпитанието на шестте стола, Анджела Киркова напусна шоуто, за да преживее още по-вълнуващ момент – лично посещение от най-известния рапър в България и неочаквана покана за следващия етап на шоуто. „Вярвам в теб! Повече никакви грешки”, обоснова извънредното си решение Криско.

Появата на Дарина Йотова предизвика бурни овации сред публиката на X Factor, оставяйки журито да гадае дали „хаосът” в енергичната кандидатка от Варна може да бъде овладян в бъдеще. Откритието на четвърти сезон – Виктория Георгиева, успя да се пребори с напрежението, което постави под въпрос бъдещето й в шоуто. 

Волена Апостолова (на снимката) спечели категорично одобрение не само с оригинално изпълнение, но и с артистичен образ и джаз костюм, специално за случая.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com