В „Здравей, България” певицата обясни какви са причините да предложи брак на премиера

Певицата Луна предложи брак на Бойко Борисов от Къщата на Big Brother. В разговор на живо от Изповедалнята в ефира на „Здравей, България” тя обясни, че премиерът има шанс до неделя да вземе решение за бюджета на Къщата, а тя от своя страна „започва баницата”.

Луна отрече да разиграва театър във връзка с номинацията й за излизане от VIP Brother и заяви, че остава зрителите да решат какво е най-добро за нея.  
     
„Имаме нужда от неговата помощ, защото сме го подкрепяли, защото го обичаме. Сега имаме нужда от неговата подкрепа – тук разходите ни растат ежедневно. Имаме нужда да се вдигне бюджетът ни поне тройно. Тъкмо се научих да пускам прахосмукачката и токът спря. Това означава, че нямаме пари, а ние сме много хора. Той е единственият, на когото вярваме”, каза певицата. Целия разговор гледайте във видеото от „Здравей, България” по Нова. 

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.