Зрителите решават дали седмичната мисия „Напудрен Орфей” 2015 е успешна във VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Луна използва камерите на Big Brother, за да отправи предложение за брак към премиера Бойко Борисов. Отговорът не закъсня и във VIP Brother тази вечер по Нова зрителите ще видят каква изненада ще получи амбициозната певица.

Същевременно в разгара си е мисията „Напудрен Орфей” 2015. Трите групи участници в елитното издание се подготвят усилено, за да се представят на голямата сцена. Строгото и справедливо жури ще класира и награди финалистите, но неговата дума няма да е последна. Истинските съдии ще бъдат зрителите – те не само ще класират своя победител чрез лайкове в страницата на предаването във Facebook, но и ще определят дали седмичната мисия на Съквартирантите е успешна, като само за ден успеят да генерират колкото е възможно по-голям брой харесвания. 

Финалното класиране от „Напудрения Орфей” и засягането на професионални успехи за пореден път ще станат повод за разминавания в Къщата. Здравко ще поиска Кичка да покаже доказателства за концерта си в Cesar Palace в Лас Вегас, а естрадната легенда ще се ядоса, че подлагат думите ѝ на съмнение. Не пропускайте събитията във VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.