Менторът на момчетата разкри как се подготвя нейният отбор за първия голям концерт във вторник, 20 октомври, от 21.00 ч. по Нова

„Тази година сезонът на X Factor ще е по-силен дори от предишния, който беше уникален. Нямам търпение да дойде вторник, за да излезем на сцената за големия концерт. Всички участници, които останаха за големите концерти, са страхотни. Няма група, в която да няма изпълнители, за които да не завиждам на колегите си”, сподели Саня Армутлиева – член на журито и ментор на момчетата в X Factor, пред Мариян Станков – Мон Дьо в „Събуди се”. 

 „Имам страхотен отбор. Не, че не се притесняваме, но сме се подготвили. Аз вярвам в подготовката. Очаквам и тримата да се представят много добре. Моята задача е, ако може на всеки един концерт, да откривам завесата пред всеки един от тях малко повече. Да показваме на публиката нещо, което до момента не са видели и да ни обича все повече”, разкри още менторът на момчетата.

Междувременно всички фенове на шоуто могат да се срещнат с участниците един ден преди големите концерти. Това може да се случи в музикалния автобус на X Factor. Кога и къде – можете да намерите информация на официалната страница на шоуто във Facebook.

Не пропускайте първият голям концерт на X Factor във вторник, 20 октомври, от 21.00 ч. по Нова.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com