Певицата разказа за преживяването да си ментор в X Factor при гостуването си в „Комбина”

„Участниците в X Factor са много различни. Това обаче, което търся в тях, е любовта към това, което правят и да не усещам, че са дошли, за да стават известни, защото това е най-грешната причина за участие”, разказа Люси Дяковска в „Комбина” за подбора на кандидатите в категорията на групите в музикално шоу № 1 в света. Певицата е член на журито и ментор на групите в X Factor.

„X Factor ми напомня на времето, когато аз се явявах на кастинг за моята група. Гласът ми изигра голяма роля, но бях много нахакана и самоуверена. Това до голяма степен ми помогна. Знаех, че аз съм човекът за тази група. Имах какво да допринеса не само певчески, но и със заряда, който нося. Мисля, че всичко това си е проличало при изпълнението ми”, разкри още певицата.

Какво още разказа Люси Дяковска за музикалната си кариера и живота си на Галя Щърбева и Лора Крумова, гледайте във видеото.

Не пропускайте първият голям концерт на X Factor във вторник, 20 октомври, от 21.00 ч. по Нова.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com