Саня Армутлиева, Криско и Магърдич Халваджиян разказаха подробности за първия от големите концерти в X Factor тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Уникално шоу обеща Саня Армутлиева от журито на X Factor броени часове преди първия от големите концерти тази вечер от 21.00 ч. по Нова. В „Здравей, България” тя, Криско и Магърдич Халваджиян разказаха какви са очакванията им за новия сезон. „Довечера ви очаква невероятно шоу на световно ниво”, добави на свой ред Криско. 

„Всяка година се притесняваме много, защото България не е огромна държава. И всяка година, когато стартираме кастингите, има притеснение дали ще има добри кандидати, как така се раждат непрекъснато добри”, коментира Магърдич Халваджиян. По думите му след силния сезон миналата година кандидатите са разбрали, че това е сериозно състезание и на кастингите вече се явяват наистина подготвени и талантливи хора.
 
„Важно е, когато свърши шоуто, победителят или хората, които са стигнали до финалните концерти, които трябва да развиват кариерите си, да имат характери”, подчерта още Магърдич Халваджиян. 
 
Целия разговор гледайте във видеото от „Здравей, България”. Не пропускайте първия от големите концерти тази вечер от 21.00 ч. по Нова, когато 14 финалисти ще се изправят в първата музикална битка на голямата сцена на X Factor.