Рап изпълнителят разказа за вълненията си като член на журито на музикално шоу №1 в „Комбина”

„По-лесно ми е да работя с жени, затова се радвам, че поех отбора на момичетата в X Factor. Повечето песни, които правя са за жени и се получават добре”, разкри в „Комбина” рапърът Криско, който в момента е ментор и съдия в шоуто Х Factor.

„Не само моят отбор, но и групите на другите са пълни с интересни характери и се надявам да им се получат нещата, за да има развитие на българската музика”, смята Криско.

„Много се зарадвах, когато Маги ме покани да бъда съдия. Свързан съм с X Factor. Правил съм парчета за доста от финалистите или пък съм им помагал с аранжимента . Следил съм всички сезони на формата и ми беше много интересно и забавно. Сега обаче усетих и голямата отговорност да си част от шоуто”, сподели рапърът.

„Аз пропуснах момента със звездоманията, защото нещата се случиха постепнно. При финалистите в X Factor е по-опасен този момент, тъй като се озовават на голямата сцена много бързо”, заяви Криско.

Какво още разказа за своята кариера пред Галя Щърбева и Лора Крумова и защо момичетата в X factor наричат „татко”, гледайте във видеото.

Не пропускайте концерта на X Factor във вторник от 21.00 ч. по Нова.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто  с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.