Момичетата от групата разказаха специално за Novatv.bg за най-вълнуващите моменти в шоуто и за бъдещите си планове

Salute напуснаха сцената на X Factor, но са убедени, че това не е края на съвместната им кариера. Благодарни са на музикално шоу, че ги е събрало заедно и съжаляват, че не са имали достатъчно време, за да се сработят още по-добре. Момичетата разказаха за най-вълнуващите мигове в шоуто и бъдещите си планов в специално интервю за Novatv.bg.

Как се чувствате след излизането от X Factor?

Благодарни сме за голямата възможност и сме щастливи от това, което постигнахме заедно. За нас Х Фактор беше безценна музикална и житейска школа, която не би могла да се сравни с нищо друго! Научи ни да работим заедно като един екип и да даваме всичко от себе си, за да вървим напред!

Кой е най-силният ви спомен от шоуто?

Първата ни песен заедно - Salute на Little Mix, която даде и името на групата ни, и последната ни песен на сцената на Х Фактор -  Candyman  на Christina Aguilera, което беше най-доброто ни изпълнение!

Изненада ли ви по някакъв начин сцената?

Да, беше още по-завладяваща и от най-смелите ни мечти! На сцената на Х Фактор се случва магия, която се дължи и на страхотния екип, на труда на много хора, който остава скрит за зрителите, но прави шоуто толкова успешно! Благодарим на всички от сърце! (смеят се)

Какво според вас не ви достигна в този момент?

Време. За новосформирана група, съставена от четири момичета, които са индивидуални изпълнители и пеят съвсем различни стилове музика, наистина е необходимо повече време, за да се създаде добре балансирана група с изцяло нов репертоар. Нужни са много повече репетиции, мотивация и желание да се сработиш с другите, отколкото ако си индивидуален изпълнител. Това шоу беше голямо предизвикателство за всяка една от нас и сме щастливи, че ни направи по-можещи и по-силни.

Кой е вашият фаворит от X Factor?

Тайна. (Смеят се) Всъщност всяка една от нас има различен фаворит. Желаем успех на всички участници, с които се чувстваме част от едно голямо семейство и за нас всеки е достоен за победата!

Какво предстои за Salute?

Времето ще покаже, но финалните надписи на нашата приказка не са „The End”, а „To Be Continued”!

Кое е най-ценното, което научихте от шоуто?

Като Мария, Даяна, Нанси и Кристина - винаги да бъдем позитивни, а като Salute - да помним, че заедно сме по-силни! Научихме, че във всеки един момент трябва да даваш най-доброто от себе си и дори повече от това, на което си мислел, че си способен, за да бъдеш удовлетворен от това, което правиш!

За какво мечтаете сега?

За развитие в областта на музиката и много хубави неща, които се надяваме, че ни предстоят! #Salute

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто  с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.