Благотворителната кампания „Българската Коледа” тази година помага на деца, които се нуждаят от реанимация и интензивно лечение

Благотворителната кампания „Българската Коледа” тази година помага на деца, които се нуждаят от реанимация и интензивно лечение. Много семейства с болни деца разчитат на помощта от дарения всяка година. 

Малката Ева вече може да ходи на училище именно благодарение на „Българската Коледа”. Тя е родена с детска церебрална парализа, има физически проблем и ходи на пръсти. Благодарение на кампанията посещава рехабилитация и се подобрява. За да може Ева да ходи на училище, семейството й полага денонощни усилия. 
 
Детето получи също възможността да се види с любимата си певица – Поли Генова. „Искам да науча децата да не се страхуват, да бъдат винаги усмихнати и да вярват в себе си”, заяви певицата. Вижте повече във видеото с репортажа на Златина Зехирова. 

Можете да подкрепите „Българската Коледа” с банков превод на сметката на инициативата, както и като изпратите SMS на 1117 или се обадите на 0900 1117 от стационарен телефон. С всяко обаждане или SMS помагате с 1 лев и 20 стотинки на дете в беда.