Невена Пейкова, Михаела Маринова и Кристина Дончевa с общо изпълнение в концерта на X Factor на Бъдни вечер, 24 декември, от 20.00 ч. по Нова

Празнични изненади и гостуващи музикални звезди ще бъдат основен акцент в предстоящия Коледен концерт на X Factor на 24 декември от 20.00 ч. по Нова. Дарина, Стивън, Виктория, Християна, A.V.A. и Кристиан ще получат по един подарък във всяко свое изпълнение, посрещайки празника още на сцената на шоуто. Впечатляващите постановки на участниците ще включват каляски, впряг от елени, бляскави костюми. 

Концертът ще събере в дует и две доказали се певици, които са дълбоко свързани с X Factor. С интерпретация на световно популярен хит под светлините на прожекторите ще застанат Люси Дяковска и Поли Генова. Малко по-късно на сцената ще се качи и Графа, придружен от своя бенд и хитовото парче „Моменти”, а първата дама на поп музиката – Мария Илиева, ще направи премиера на новата си песен. 

Едни от най-успешните изпълнители от миналогодишното издание на шоуто ще се появят в навечерието на празниците, за да докажат, че X Factor сбъдва мечти. В коледната нощ Невена Пейкова, Михаела Маринова и Кристина Дончева ще покажат вокално майсторство с песен, посветена на малките чудеса и големите мечти. Не пропускайте Коледния концерт на X Factor на Бъдни вечер, 24 декември, от 20.00 ч. само по Нова.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.  

Празничното настроение ще продължи със специалното коледно издание на „Господари на ефира” от 22.00 ч. по Нова. Зрителите ще видят как facebойко се приготвя за празника. Пополина Вокс също е озарена от духа на Коледа, но по нейния неподражаем маниер. Куп весели деца ще разсмеят със забавния начин, по който виждат света и не на последно място – „Бяла лястовица” ще бъде връчена на хор „Космически гласове”, които спечелиха най-престижния хоров конкурс в света.