Смъртоносна атака с биологично и химическо оръжие заплашва САЩ тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Звездата от „Д-р Хаус” Робърт Шон Ленард ще разкрие своята тъмна и демонична страна в хитовия сериен трилър „Черният списък”. В епизода на премиерния сериал тази вечер по Нова Ленард влиза в ролята на Фредерик Барнс – учен биолог, който разработва биологично и химическо оръжие за правителства и терористи.

Реймънд „Ред” Редингтън  и Елизабет „Лиз” Кийн попадат на неговите следи, докато разследват смъртоносна химична атака в метрото на голям американски град. Между агента на ФБР и нейния информатор обаче се нагнетява все повече напрежение, причина за което е намесата на Редингтън в личния живот на Лиз. Дали тези противоречия няма да им попречат да заловят Барнс? И какви са мотивите на Барнс за химическата атака в метрото? Отговорите в седми епизод на „Черният списък” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

Ако сте пропуснали епизод от премиерния хитов криминален сериал – можете да го гледате отново в NovaPlay, а в официалния канал на „Черният списък” във Vbox7.com ще откриете и още интересни видеа. 

Същевременно „Черният списък” има специална задача към почитателите на криминалния жанр и приключенията – в специална Facebook активност на страницата на Нова телевизия. Включете се в предизвикателството и станете истински „Facebook агент на специални служби” тук