Гледайте епизода на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Съдбовни обрати и сутрешни изненади предстоят за героите в квартирата на „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода на риалити сериала тази вечер Коко открива, че не е сам в леглото. Изненадващо той установява, че е в компанията на Биби, а не на любимата му Ани. В същото време Ани е напът към него, за да се извини заради напрегнатите отношения с нейните родители. 

Дани също открива Симона в леглото си. И му остава само да се моли баща й Боби да не разбере, макар че самата Симона не иска да оставя Дани. Изпитания предстоят и за Рая, която се чувства неуверена заради отношенията между Светльо и Мики. 

Поли е поставена в неприятна ситуация от неуспеха на сцената и едно интервю, а София все още изпитва страх заради бившия си мъж. Същевременно в квартирата се завръща един стар приятел, готов да се впусне в нови предизвикателства, след като напусна семейния живот. Гледайте епизода на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.