Две филмови премиери ще завладеят ефира тази вечер – „Зеленият стършел” от 20.00 ч. и „Арена” от 22.30 ч. по Нова

Две филмови премиери ще завладеят ефира тази вечер по Нова. Премиерния маратон в 20.00 ч. откриват Сет Роугън и Камерън Диас в екшън комедията „Зеленият стършел”, а в 22.30 ч. щафетата поемат Самюел Джаксън и Келън Луц с екшъна „Арена”. 

„Зеленият стършел” разказва за Брит Рейд – милионер, плейбой и известна медийна личност, който е отегчен от живота. Той обаче е на път да се промени, когато наследява печатно издание от баща си. За промяната му помага и срещата с японеца Като, който има изключителни бойни умения. Когато двамата стават случайни свидетели на брутално престъпно деяние, Брит решава да се превъплъти в нова тайна същност. Зеленият стършел става маскиран защитник на града, който залавя престъпниците с несмъртоносни оръжия.

„Арена” е вторият премиерен филм тази вечер, който разказва за садистичен бизнесмен. Той е създал цяла империя, базирана на брутални гладиаторски битки до смърт, които се излъчват чрез уеб страница. Най-новият му боец Дейвид Лорд е отвлечен и принуден да се бие, за да запази живота си. За да откупи свободата си, той се съгласява на редица смъртоносни дуели. След поредица от касапски битки Дейвид разкрива тайна, която може да срути империята.

Не пропускайте премиерните филми тази вечер – „Зеленият стършел” от 20.00 ч. и „Арена” от 22.30 ч. по Нова.