Гледайте премиерната романтична драма днес от 14.15 ч. по Нова

Звездата от сериала „Дневниците на вампира” Ариел Кебъл ще помогне на популярния актьор от поредицата „Дните на нашия живот” Адам Мейфилд да открие любовта в премиерната за българския ефир романтична драма „В очакване на Купидон” днес от  14.15 ч. по Нова.

Адам Мейфилд влиза в ролята на Том Кембъл, който напуска родния си град и се присъединява към армията, след като детската му любов Челси разбива сърцето му. Години по-късно той се връща в града заради влошеното здраве на баба си. Оказва се, че Том е отговорен за собствеността на баба си, а именно гордостта на града – хотел „Купидон”, който помага на гостите, отседнали там, да открият любовта. Бившата приятелка на Том обаче иска да превърне мястото в търговски център. Том е настроен скептично към този символ на любовта, но може би с помощта на Нанси (Ариел Кебъл), която е нова в града, той ще реши да се бори за него.

Не пропускайте развръзката в премиерната за българския ефир романтична драма „В очакване на Купидон” днес от  14.15 ч. по Нова.