Не пропускайте най-атрактивното кулинарно шоу от понеделник до петък, в 20.00 ч. по Нова

Поредната порция кулинарни вълнения ще бъде поднесена от Ася Капчикова, Александрина Макенджиева, Константин Марков, Красимир Аврамов и Велислава Каймаканова в последната седмица на „Черешката на тортата”. Те са готови да готвят като за последно, да се забавляват като за последно, и да сложат подобаващ финал  на шести звезден сезон на най-атрактивното кулинарно шоу – тази седмица, от понеделник до петък, в 20.00 ч. по Нова. 

За начало на седмицата новата „Мис Плеймейт” Ася Капчикова ще дефилира в кухнята, решена да докаже, че красотата и кулинарните способности могат да съжителстват под един покрив – този, който отскоро споделя с Криско. Популярната рап звезда ще бъде централна тема на вечерта, но дали той ще седне на една маса с останалите участници, за да сподели с тях специално приготвените от Ася ястия – предстои да разберем съвсем скоро.

Звездна вечеря ще подготви и Александрина Макенджиева – един от финалистите в последния сезон на X Factor. Големият въпрос е как ще се представи дамата със страхотен глас и македонски нрав на кулинарната сцена и ще успее ли да спечели аплодисментите на гостите си, след като спечели сърцата на българите с участието си в музикалното шоу?

В сряда основателят на група и радио Тангра Косьо Марков ще влезе в ролята на домакин на вилата си близо до Самоков. Той ще изненада гостите си със собствена оранжерия и атрактивно приготвена вечеря в глинен съд на външна фурна. Предстои им и среща с една много лъчезарна американка – съпругата на Косьо, както и още много изненади.

Отново музикална вечер очаква участниците на 3 март, когато Краси Аврамов – „Човекът-глас” ще подготви вечерята. Заедно с останалите гости ще надникнем в дома и кухнята му, за да усетим аромата на най-доброто от българската национална кухня, приготвено от Краси и гарнирано с много старание и настроение.

Един доста неочакван финал на този звезден сезон ще сложи модният фотограф Велислава Каймаканова. Тя ще посрещне в дома си гостите с изцяло безглутеново меню. Изненадани определено ще има, но как ще им се отрази идеята за здравословната вечеря и дали тя няма да провокира първи искри между присъстващите?

Не пропускайте да видите финала на най-забавното кулинарно шоу и на кого шеф Манчев ще присъди титлата „Най-добър домакин” в „Черешката на тортата” за последно. Тази седмица, от понеделник до петък в 20.00 ч. по Нова.

Най-интересното от сезона можете да видите във Vbox7.com канала на „Черешката на тортата”, а актуалните новини следете в сайта на Нова и във Facebook страницата на предаването.